ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

7ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου

7ο-φεστιβάλ-αφήγησης-πηλίου-374851

Άνοιξε αυλαία το 7ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού. Διοργανωτές η ομώνυμη με το φεστιβάλ Μη κερδοσκοπική Εταιρεία «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη», ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος» και η ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αλλά και του ΕΟΤ, και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου στις 7.30μ.μ. στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού στην Άνω Γατζέα διοργανώνεται εκδήλωση αφήγησης για μεγάλα παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω, και ενηλίκους με θέμα «Παραμύθια των Μεταμορφώσεων» (Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Αφήγησης-WSD 2017). Συμμετέχουν οι Μ. Απειρανθίτου, Λ. Σουγιά, Δ. Μάλλης, Ρ. Μουλλά, Δ.Β. Προύσαλης. Στον ίδιο χώρο στις 9.30μ.μ. διοργανώνεται εκδήλωση αφήγησης για εφήβους, δεκαπέντε ετών και άνω, και ενηλίκους, με τίτλο «Ιστορίες γι` αυτούς που διαλέγουν τη μοίρα τους» και αφηγήτρια την Κάτια Καντούρη.

Αύριο Τετάρτη 2 Αυγούστου «Η ημέρα των παραμυθιών στο τραίνο» μεταφέρεται στα Άνω Λεχώνια. Το πρωί: στις 10π.μ. προγραμματίζεται εκκίνηση από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Άνω Λεχωνίων με επιστροφή, με κατεύθυνση στις Μηλιές. Αφήγηση: Δημήτρης Β. Προύσαλης. Ισχύει ειδική έκπτωση στο εισιτήριο με επιστροφή (Άνω Λεχώνια-Μηλιές) λόγω συμμετοχής του Μουντζούρη στο Φεστιβάλ Αφήγησης. Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η προαγορά εισιτηρίων. Σημείο πώλησης είναι το γραφείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Δημητριάδος 186 και Μαυροκορδάτου, τηλέφωνο 24210-39723.

Το βράδυ στις 9μ.μ. στο παλιό δημοτικό σχολείο Κάτω Γατζέας διοργανώνεται εκδήλωση αφήγησης για εφήβους και ενήλικο κοινό με τίτλο «Μέσα στου καλοκαιριού τη νύχτα, μια χούφτα παραμύθια…» και αφηγήτρια τη Λίλλυ Τριαντάρη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου