ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση με δημιουργίες σπουδαστών του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

εκθεση-με-δημιουργίες-σπουδαστών-του-406365

Την Τρίτη 27 Ιουνίου στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των εργασιών των σπουδαστών παρουσία πλήθους κόσμου. Η πρόεδρος Δ. Κότογλου, η αντιπρόεδρος Σ. Χάλαρη, και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου, υποδέχτηκαν στους χώρους της σχολής, τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου κ. A. Μπέο, μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Βόλου, επιχειρηματίες, γονείς, φίλους, καθώς και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Τα όνειρα, οι φιλοδοξίες, η επιθυμία για επαγγελματική κατάρτιση και αληθινή πρόοδο αποτυπώθηκαν στα έργα των σπουδαστών του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τις ενδιαφέρουσες προτάσεις των σπουδαστών του Δημοτικού Ι.Ι.Ε.Κ για δημιουργία κοσμημάτων, τη δημιουργία ενδυμάτων και κοστουμιών ,προτάσεις ανάπλασης των χώρων της πόλης καθώς και αποτύπωσης της ζωής σε πρωτότυπες φωτογραφίες, προτάσεις προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από ενδιαφέροντα sites, προτάσεις βελτίωσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων στους χώρους εστίασης και τουριστικών καταλυμάτων και πρωτότυπα έργα Κεραμικής Τέχνης.

Μέσα από την ετήσια έκθεση παρουσιάστηκαν οι συμμετοχές των ειδικοτήτων του Δημοτικού ΙΙΕΚ σε εκθέσεις και διαγωνισμούς καθώς και οι διακρίσεις τους σε πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο, τα εκπαιδευτικά ταξίδια και οι κινητικότητες των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Η βραδιά συνοδεύτηκε από επιλεγμένη μουσική, πρωτότυπα cocktails (που ετοίμαζαν οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές της ειδικότητας Υπεύθυνου Υποδοχής και Φιλοξενίας) και ένα πεντανόστιμο μπουφέ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα – για την ετοιμασία του οποίου βοήθησαν οι εκπαιδευτές και οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης δόθηκαν Υποτροφίες σε Αριστούχους του Β’ εξαμήνου κάθε ειδικότητας , καθώς και χρηματικό έπαθλο σε σπουδαστή του τμήματος Γραφιστικής που μετείχε σε διαγωνισμό για το σχεδιασμό και τη δημιουργία του νέου λογότυπου του Αθλητικού Ομίλου Υδατοσφαίρισης –Κολύμβησης (ΟΥΚ)Βόλου.

Το Δ. Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της γιορτής Δημιουργίας: το Εργαστήρι Ομορφιάς Ε. Βούλγαρη, τα Υφάσματα Valerie, το κατάστημα Oggi και το Atelier Τσατσούλη καθώς και τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, για τη γνώση και την εμπειρία που προσφέρουν στους σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου που επέλεξαν να κάνουν Πρακτική Άσκηση στο χώρο τους.

Η Έκθεση Εργασιών των Σπουδαστών του Δημοτικού Ι.Ι.Ε.Κ Βόλου θα παραμείνει επισκέψιμη για το κοινό όλο το καλοκαίρι, καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 3.00μ.μ. ( Ρήγα Φερραίου 1 – Χείρωνος).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2421056446 ή στο site: www.diek.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου