ΔΙΕΘΝΗ

Κωνσταντινούπολη: Άκαρπη η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη

κωνσταντινούπολη-άκαρπη-η-επιχείρησ-611264

Άκαρπη ήταν η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που εκτυλίχτηκε στην περιοχή Zeytinburnu στην Τουρκία, μετά από πληροφορίες πως εθεάθη ο δράστης, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης.

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες, ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα η επιχείρηση της αστυνομίας η οποία είχε επικεντρωθεί σε ένα σπίτι στην εν λόγω περιοχή, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο club Reina, όπου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς βρήκαν τραγικό θάνατο 39 άνθρωποι.

Στην επιχείρηση συνέδραμαν και ελικόπτερα και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που είχαν κυριολεκτικά αποκλείσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.

Όπως μετέδωσε η εφημερίδα Hurriyet, η επιχείριση ξεκίνησε όταν η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από πολίτη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είδε τον δράστη στο σημείο και άμεσα σήμανε συναγερμός.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία, αλλά σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα το μέγεθος της επιχείρησης ήταν τόσο μεγάλο που όλα έδειχναν πως ερευνούσαν το ενδεχόμενο να εμφανίστηκε ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για συλλήψεις, οι οποίες, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου