ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Πράσινο φως» από την ΕΑΣ Βόλου

πράσινο-φως-από-την-εασ-βόλου-759641

Για παραχώρηση έκτασης 4 στρεμμάτων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Μία εξαιρετικά σημαντική προσφορά προς το Δήμο Ρήγα Φεραίου και κατ’ επέκταση την τοπική κοινωνία, συνιστά η παραχώρηση εκ μέρους της ΕΑΣ Βόλου, της χρήσης κτιριακών εγκαταστάσεων που είναι ιδιοκτησίας της Ενωσης στην περιοχή του Βελεστίνου.

Ειδικότερα, μετά από αίτημα του Δήμου Ρήγα Φεραίου για δωρεάν παραχώρηση προς χρήση κτιριακών εγκαταστάσεων ιδιοκτησίας ΕΑΣ Βόλου, το Δ.Σ. της ΕΑΣ έκανε αποδεκτό το αίτημα της νέας δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου και παραχώρησε εντός του πολεοδομικού ιστού στην είσοδο της πόλης Βελεστίνου οικόπεδο 4 στρεμμάτων με αποθήκες, οι οποίες αφού διαμορφωθούν κατάλληλα θα χρησιμοποιηθούν από το Δήμο.

«Η παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης, φέρει τη «σφραγίδα» του προέδρου της ΕΑΣ Νικήτα Πρίντζου, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, που αποτελεί ένα άξιο τέκνο της περιοχής μας και παράλληλα έναν άνθρωπο που με το έργο του, έχει τιμήσει το αγροτοσυνεταιριστικό κίνημα της περιοχής. Είμαστε βαθιά ικανοποιημένοι καθώς το αίτημά μας βρήκε άμεσα ανταπόκριση και αυτό αποτελεί επιβεβαίωση της αγαστής συνεργασίας που έχουμε προς όφελος της περιοχής και των δημοτών. Ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και προσωπικά τον πρόεδρο της ΕΑΣ κ. Νικήτα Πρίντζο αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την θετική απόφαση παραχώρησης της συγκεκριμένης έκτασης και να τους διαβεβαιώσω ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος φυσικά της περιοχής.

Παράλληλα θέλω να επαναλάβω με κατηγορηματικό τρόπο ότι θα επιδιώξουμε και στο μέλλον νέες δράσεις που θα σφυρηλατούν μία αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας σε τομείς στήριξης του αγροτικού και του κτηνοτροφικού τομέα που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της τοπικής μας οικονομίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου