ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Αβάσιμα τα όσα λέει η δημοτική αρχή»

αβάσιμα-τα-όσα-λέει-η-δημοτική-αρχή-763516

Θετικό πρόσημο 300.000 ευρώ, νέες συνδέσεις και έργα από το πρώην Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡΦ απαντά η αντιπολίτευση

Αβάσιμα χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων το πρώην Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡΦ τα όσα καταλογίζει η σημερινή δημοτική αρχή του Δημ. Νασίκα στην επιχείρηση ύδρευσης σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Σε μακροσκελή ανακοίνωση μεταξύ άλλων το πρώην Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει ότι παρέδωσε τη ΔΕΥΑΡΦ με 6.000 παροχές, με υδρομετρητές που λειτουργούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες και 300.000 ευρώ θετικό πρόσημο.

Σύμφωνα με το πρώην Δ.Σ. «παραδόθηκαν μεταξύ άλλων συνδέσεις – extra στην αποχέτευση Βελεστίνου, αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο Μ. Περιβολάκι, τις 300 συνδέσεις αμιάντου στο νέο δίκτυο στο Βελεστίνο, επεκτάσεις δικτύων σε εκτός σχεδίου, τα συνδέσεις των «τυφλών» αγωγών στο δίκτυο του Στεφανοβικείου για να κυκλοφορεί και να βγαίνει το νερό καθάρο, (ακόμη και σε φωτογραφίες…) η γεώτρηση αρδρευτική στα Κανάλια, η αδειοδότηση υδρευτικής μετά από τόσα χρόνια στα Κανάλια, την μελέτη για χρηματοδότηση και έναρξη αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων ολόκληρου του εσωτερικού δικτύου του Κεραμιδίου, επεκτάσεις κτηνοτροφικών δικτύων, την αποκοπή του παλιού δικτύου του Ριζομύλου, το ηλεκτρολογικό συμμάζεμα των 40 και πλέον γεωτρήσεων για τον περιορισμό των ζημιών, την αδειοδότηση της νέας γεώτρησης του Στεφανοβικείου, την χρηματοδότηση μελέτης, που έφερε και την υλοποίηση του Αγωγού μεταφοράς νερού, και μία σεβαστή «αποθήκη» από μοτέρ – καλώδια για δύσκολες στιγμές, ώστε να μην μείνει ποτέ, όπως έχουμε αποδείξει επανειλημμένα, οικισμός πάνω από 24 ώρες χωρίς νερό.(Δυστυχώς, με το καλημέρα, το συντρίψατε το ρεκόρ στο Κεραμίδι από λάθος χειρισμούς)».

Το πρώην Δ.Σ. ζητά από τον κ. Νασίκα να ζητήσει δημόσια συγνώμη διότι αλλιώς όπως αναφέρεται «θα είναι κοινός ψεύτης» ενώ γίνεται ειδική μνεία και στο θέμα του νερού στο Στεφανοβίκειου για το οποίο απευθύνονται ερωτήματα όπως «το νερό του Στεφανοβικείου ,πίνεται ή όχι; Εμείς σαν ΔΕΥΑΡΦ αλλά και σε συνεργασία με την Δ.Υγείας, απ τον Σεπτέμβριο του 2011 είπαμε ότι το νερό ήταν πόσιμο και έτσι πόσιμο σας το παραδώσαμε στις 31/8/2014. Εσείς και το Δ.Σ. τι λέτε σήμερα στον πολίτη του Στεφανοβικείου. Να πιει ή όχι από την βρύση του σπιτιού του;».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου