ΑΛΜΥΡΟΣ

Με τη «Ζουμπουλία» το άναμμα του δέντρου

με-τη-ζουμπουλία-το-άναμμα-του-δέντρ-753383

Ο φωτεινός ουρανός σκέπασε την πλατεία – Γοητευμένοι μικροί και μεγάλοι

Λάμπει η πλατεία Αλμυρού. Σε μια γιορτινή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου γνωστή ως «Ζουμπουλία» από το Παρά Πέντε ήταν η έκπληξη της βραδιάς και πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις. Μικροί και μεγάλοι την υποδέχτηκαν με θέρμη και ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αφού αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα.

Από νωρίς το απόγευμα δεκάδες παιδιά έσπευσαν στην Είσοδο του Δημαρχείου ντυμένα αγγελάκια, Αι Βασίληδες και ξωτικά. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης και της αγοράς, παρέα με τη Φιλαρμονική του Δήμου. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους εξαπλώθηκαν σε όλη την πόλη δίνοντας έτσι μια νότα της μαγείας των Χριστουγέννων.

Η πλατεία του Αλμυρού υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους. Πλημμύρισε με παιδικές φωνές από την παιδική χορωδία του Ωδείου υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου, Μαριάννας Σαμαρτζή. Ο Αγιος Βασίλης μονοπώλησε το ενδιαφέρον και παρέλαβε τα γράμματά τους. Δέχτηκε πολλές αγκαλιές, μοίρασε καραμέλες και φωτογραφήθηκε με όλους. Την παράσταση έκλεψε και το λαμπερό Λούνα Παρκ που είχε στηθεί στην πλατεία. Τα παιδιά περίμεναν καρτερικά στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά τους και να απολαύσουν τα παιχνίδια.

Ο ενθουσιασμός όλων ήταν φανερός με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ιδίως με τον φωτεινό ουρανό που σκέπασε την πλατεία. Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά και η γιορτινή διάθεση μεταδόθηκε σε όλους.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτριος Εσερίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην κρίση που αγγίζει όλα τα νοικοκυριά εξαιτίας της ανεργίας, των εισπρακτικών πολιτικών, της αβεβαιότητας και της μείωσης των μισθών. Τόνισε πως μέσα από αυτή τη γιορτή θέλησε να δώσει μια ανάσα χαράς και ψυχικής ανάτασης σε όλο τον κόσμο.

Ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, ευημερία και δημιουργία. Ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο και την ηθοποιό κα Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Τον Σύλλογο Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού, τον Σύλλογο Εστίασης και το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την πολύτιμη συνδρομή και συνεργασία τους. Αλλά και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου κο Κωνσταντίνο Βαλαμούτη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού κα Μαρία Σταυραντώνη για όλο τον αγώνα τον οποίο κατέβαλλαν αυτό το διάστημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου