ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός : Συγκέντρωση τροφίμων,ειδών πρώτης ανάγκης

αλμυρός-συγκέντρωση-τροφίμωνειδών-π-759249

Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, η συγκέντρωση τροφίμων, ελαιολάδου, ειδών πρώτης ανάγκης και ρούχων σε σχολεία όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Αλμυρού για αλληλεγγύη σε ανθρώπους που λόγω της κρίσης βρέθηκαν στο περιθώριο.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού τονίζει ότι: «Σε μια εποχή δύσκολη οικονομικά, όπου η οικονομική κρίση έπληξε όλους μας θεωρούμε ότι η αλληλεγγύη ανάμεσα στους ανθρώπους μάλλον ενισχύεται παρά το αντίθετο και ότι όλοι μας είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς.

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με την εκκλησία, με κοινωνικούς φορείς, επιχειρήσεις, με συλλόγους, με τους μαθητές και όλους τους ευαισθητοποιημένους δημότες μας, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν και να ανακουφίσουν συνδημότες μας και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, οργανώνουν τη συγκέντρωση τροφίμων, ελαιόλαδου, ειδών πρώτης ανάγκης και ρούχων.

Η συγκέντρωση όλων των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται έως και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στα σχολεία όλων των διαμερισμάτων του Δήμου Αλμυρού.

Επίσης οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στα Σπίτια Γαλήνης, του Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, της Ευξεινούπολης και της Σούρπης, κάθε μέρα 9:00 -12:00 π.μ. και 17:00 – 20:00 μ.μ.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία, στην ευαισθησία και στην ανθρωπιά όλων σας, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που υποφέρουν.

Οσοι συμπολίτες μας χρειάζονται βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στους Ιερείς στα σπίτια της Γαλήνης.

Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο της γραμματείας του Δημάρχου στο τηλέφωνο 2422350204 (κ. Δήμου Νικολέττα)» καταλήγει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου