ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία Αντώνη Μιτζέλου και Ερρικας Πατρικίου

συναυλία-αντώνη-μιτζέλου-και-ερρικας-753293

Συναυλία θα πραγματοποιήσουν ο Αντώνης Μίτζελος και η Ερρικα Πατρικίου, μαζί με τους μουσικούς τους την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, στις 21.30, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ρυθμό, που προσκαλεί όλους να γίνουν μια παρέα και να μοιραστούν αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες.

Ο Αντώνης Μιτζέλος, αγαπημένος συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, κιθαρίστας και ερμηνευτής, που έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, από την εποχή των θρυλικών «Τερμιτών» μέχρι και σήμερα, συναντάει τη δυναμική ερμηνεύτρια και σπουδαία μουσικό Ερρικα Πατρικίου, γνωστή για τη λυρικότητα και την ερμηνευτική της δύναμη, από τα εξαιρετικά μουσικά της αφιερώματα, τις παιδικές παραστάσεις και τις συναυλίες που έχει πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.

Οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν στάση σε μεγάλες στιγμές από την πορεία του συνθέτη, με τραγούδια αγαπημένα που έχει γράψει για μεγάλους ερμηνευτές όπως τους: Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Με το ίδιο μακό», «Να μ’ αγκαλιάζεις», «Φύλακας άγγελος», «Φλασάκι», «Πόσο σε Θέλω», «Σκόνη», «Κόψε και μοίρασε» και τόσα άλλα… Παράλληλα, επιλέγουν σπουδαία κομμάτια από το έργο των Μάνου Χατζιδάκι, Ν. Ασημου, Μ. Χιώτη, Π. Σιδηρόπουλου ….και όλα αυτά με τον χαρακτηριστικό, μοναδικό ηλεκτρικό αλλά και τόσο λυρικό ήχο του Αντώνη Μιτζέλου. Μαζί τους στο πιάνο Ηλίας Χατζόγλου, και στα κρουστά ο Νέστωρ Κόκκαλης.

Μια παράσταση με πολύ νέο υλικό, κέφι, ρυθμό, εναλλαγές και μουσικές εικόνες!

Ο Αντώνης Μιτζέλος πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Ο χρόνος νικά», που ερμηνεύει η Μελίνα Ασλανίδου (κυκλοφορεί από την 14music). Πρόκειται για το τραγούδι τίτλων από το soundtrack της ταινίας «Κοινός παρονομαστής» του Σωτήρη Τσαφούλια που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2014. Ήδη το soundtrack έχει αποσπάσει Βραβεία Μουσικής σε Διεθνή Φεστιβάλ κινηματόγραφου (Λονδίνου, Πήγασος) και έχει πολλές υποψηφιότητες σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Στα 35 χρόνια της μουσικής του πορείας, ο Αντώνης Μιτζέλος έχει εκδώσει 6 προσωπικά cd, 12 με τους «Τερμίτες», και έχει συμμετάσχει ως συνθέτης σε άλλα 50 περίπου άλμπουμ και σαν κιθαρίστας σε περίπου 2.500 τραγούδια στην ελληνική και ξένη δισκογραφία. Εχει ακόμη ενορχηστρώσει 30 άλμπουμ για άλλους καλλιτέχνες και έχει συνθέσει μουσική για τηλεοπτικές σειρές, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Για αυτή τη δουλειά του έχει λάβει 26 πλατινένιους και χρυσούς δίσκους.

Εχει δώσει δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με δικές του μουσικές συνθέσεις και πάνω από 2.500 συναυλίες σε Ελλάδα και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο σε μουσικές σκηνές, αρχαία θέατρα και μεγάλους συναυλιακούς χώρους

Η Ερρικα Πατρικίου είναι ερμηνεύτρια – μουσικός, καθηγήτρια φωνητικής και ανώτερων θεωρητικών. Εχει κάνει συναυλίες καθώς και αφιερωματικές παραστάσεις σε συνθέτες ποιητές και στιχουργούς σε σημαντικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, ασχολείται έντονα με το παιδικό μουσικό θέατρο και έχει σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της μουσικής. Εχει παρουσιάσει αφιερώματα στο Μάνο Χατζιδάκι στo Half Note jazz club, στο θέατρο Badminton και στο θέατρο Χυτήριο, ενώ συνεργάστηκε με το Νότη Μαυρουδή. Μαζί με το συνθέτη – πιανίστα Ηλία Χατζόγλου και την νηπιαγωγό – θεατρολόγο Ευθυμία Γάτου παρουσίασαν το δικό τους μουσικό παραμύθι στο Βόλο και την Αθήνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου